Met meer dan 37400 bedrijven de grootste automotive bedrijvengids. Alle bedrijven die affiniteit hebben met deze branche op een unieke website. Snel en eenvoudig navigeren en in drie stappen resultaat. Altijd vinden wat je zoekt!          Automotive4all.nl. Meer heeft u niet nodig!

Rubrieken

Hoe werkt zoeken binnen de "Rubrieken"


Stap 1
- Klik op één van de Rubrieken bijvoorbeeld "Autobedrijven".




Een nieuwe pagina met subrubrieken wordt weergegeven om uw zoekopdracht te verfijnen (zie foto hieronder)




Stap 2
- Klik op één van de subrubrieken en vink een categorie aan.
               U kunt uw zoekopdracht verfijnen door meerdere categorieën in verschillende subrubrieken aan te vinken. (zie foto hieronder)





Bij elke categorie die u aanvinkt verschijnt automatisch de adressenlijst van de bedrijven die aan uw zoekopdracht voldoen.
(zie foto hieronder)






Stap 3
- Klik op een bedrijfsnaam en u vindt alle gegevens en informatie over dit bedrijf. (Zie foto heironder)
 




Direct zoeken op
Wilt u niet op rubrieken zoeken dan kunt u ook in één van de lege velden direct zoeken op trefwoord, plaats, provincie of postcode.
Deze velden vindt u bovenaan de pagina. (Zie foto hieronder)



Uitleg

Onder de aandacht

Autoaid: diagnose op afstand, apparatuur overbodig

Gepubliceerd op: 27-01-2014


Autoaid, een Duitse startup van drie digitale wizzkids, haalde volop de publiciteit bij onze Oosterburen. Met Autoaid kan op afstand diagnose worden gesteld. Dat maakt diagnoseapparatuur overbodig. Blije gezichten, vooral bij universele garages, maar zorgen bij fabrikanten en leveranciers van diagnoseapparatuur.

Volgens Autoaid hoeven garagebedrijven op korte termijn niet meer te investeren in diagnoseapparatuur. Over enkele jaren is diagnoseapparatuur fysiek niet meer nodig in de werkplaats, omdat diagnose volledig op afstand wordt gedaan. Werken in de cloud breekt overal door en biedt de mogelijkheden om volledig op afstand een diagnose te stellen.

Dat heeft grote voordelen voor auto- en garagebedrijven, volgens Moritz Funk, directeur en één van de drie oprichters van Autoaid. De kwaliteit en betrouwbaarheid van de diagnose wordt aanmerkelijk groter en het zorgt voor een sneller diagnoseproces. Investeringen in diagnoseapparatuur kunnen worden geminimaliseerd én heel belangrijk: ook niet-elektronici kunnen redelijk eenvoudig een diagnoseklus opknappen."

“De methode is niet zo nieuw, want ervaringsdatabanken en monteursblogs bestaan al enige tijd. Het gaat vooral om de wijze waarop we informatie inzichtelijke maken, het digitaliseren van processen en de terugkoppeling naar de auto en werkplaatsmedewerker. Een werkplaats heeft alleen een interface nodig die auto's laat communiceren met ons cloud-concept. Dat leveren we voor een fractie van de investering in diagnoseapparatuur."

Autoaid richt zich nadrukkelijk op het universele garagebedrijf. Wil je weten hoe? Lees dan in de eerste editie van Aftersales Magazine van dit jaar het hele artikel.

Bron: Aftersalesmagazine.nl

Data-integratie en automatisering hoog op agenda van marketeers

21-09-2017IJSSELSTEIN – De integratie van data vormt de grootste uitdaging op marketinggebied binnen het Nederlandse bedrijfsleven. Dit blijkt uit onderzoek van data-driven marketingbureau 2bMore. Met name retailers, uitgeverijen en media- en evenementenbureaus namen deel aan het onderzoek. Het data-driven marketingbureau uit IJsselstein ondervroeg in de ... Lees meer

RotaLED Compact: robuuste LED flitslamp zorgt voor een sterk waarschuwingseffect

21-09-2017HELLA introduceert nieuwe LED flitslampen voor landbouw- en bouwmachines evenals gemeentelijke voertuigen RotaLED Compact is tot nu toe de laagst geprijsde LED flitslamp binnen het HELLA-assortiment Nieuwegein, September 2017. De licht- en elektronica-expert HELLA introduceert de RotaLED Compact, de LED-opvolger van de bestaande halogeen zwaaila... Lees meer

Imbema Rhiwa Schuurtechniek introduceert de Mirka DEOS elektrische vlakschuurmachine

21-09-2017De Mirka DEOS is een compacte en zeer lichte elektrische vlakschuurmachine met 3 mm uitslag. Deze vlakschuurmachine heeft een krachtige borstelloze motor met laag trillingsniveau waardoor er eenvoudig en snel een mooi schuurresultaat behaald kan worden. Schuren van reparatieplekken Met de nieuwe Mirka DEOS elektrische vlakschuurmachine kunnen pl... Lees meer

Overlander breidt hefbruggen met Mercedes fabriekshomologatie uit

29-08-2017Overlander BV uit Zeewolde, al ruim 30 jaar een vertrouwd adres voor werkplaatsinrichting levert al enkele jaren Ravaglioli hefbruggen met een Mercedes Benz fabriekshomologatie. Mercedes Benz stelt specifieke presentatie eisen aan apparatuur waar kwaliteit hoog in het vaandel moet staan. De nieuwe reeks Ravaglioli hefbruggen bestaande uit 2-kolo... Lees meer