Met meer dan 37400 bedrijven de grootste automotive bedrijvengids. Alle bedrijven die affiniteit hebben met deze branche op een unieke website. Snel en eenvoudig navigeren en in drie stappen resultaat. Altijd vinden wat je zoekt!          Automotive4all.nl. Meer heeft u niet nodig!

Rubrieken

Hoe werkt zoeken binnen de "Rubrieken"


Stap 1
- Klik op één van de Rubrieken bijvoorbeeld "Autobedrijven".
Een nieuwe pagina met subrubrieken wordt weergegeven om uw zoekopdracht te verfijnen (zie foto hieronder)
Stap 2
- Klik op één van de subrubrieken en vink een categorie aan.
               U kunt uw zoekopdracht verfijnen door meerdere categorieën in verschillende subrubrieken aan te vinken. (zie foto hieronder)

Bij elke categorie die u aanvinkt verschijnt automatisch de adressenlijst van de bedrijven die aan uw zoekopdracht voldoen.
(zie foto hieronder)


Stap 3
- Klik op een bedrijfsnaam en u vindt alle gegevens en informatie over dit bedrijf. (Zie foto heironder)
 
Direct zoeken op
Wilt u niet op rubrieken zoeken dan kunt u ook in één van de lege velden direct zoeken op trefwoord, plaats, provincie of postcode.
Deze velden vindt u bovenaan de pagina. (Zie foto hieronder)Uitleg

Onder de aandacht

Eric Rommerts stopt bij Rai vereniging

Gepubliceerd op: 04-04-2013


Autovak-secretaris Eric Rommerts legt zijn functie bij RAI Vereniging per 1 juli neer en gaat met vervroegd pensioen. Als opvolger staat Jeroen van de Braak in de startblokken, de huidige adjunct-secretaris bij de afdeling Auto's van RAI Vereniging.

Als Rommerts (63) zijn functie verlaat zal hij ruim achttien jaar actief zijn geweest in de aftermarket. In 1995 begon hij bij RAI Vereniging aan zijn carrière bij de afdeling Autovak. Deze afdeling van RAI Vereniging kenmerkt zich als een uiterst diverse organisatie met een brede achterban van bedrijven van verschillende omvang en functies in de keten. Rommerts heeft de afdeling in de afgelopen 18 jaar verder ontwikkeld tot een goede afspiegeling van de markt. Tevens leverde hij een bijdrage aan de tweejaarlijkse beurs van de branche, Autovak RAI.

In de afgelopen jaren is er binnen de autovak branche veel gebeurd. Met name de enorme consolidatie heeft zijn effect gehad op de afdeling en de diensten aan haar leden. De laatste jaren werd ingezet op “Autovak in het land” waarbij de leden meer betrokken worden bij RAI Vereniging afdeling Autovak. Rommerts heeft er aan bijgedragen dat steeds met één mond naar buiten toe werd gecommuniceerd.

Ook aan de Europese lobby heeft Rommerts zijn steentje bijgedragen. Hij was 6 jaar lang penningmeester en lid van de Stuurgroep van Clepa, de Europese koepel van de toeleveranciers aan de automotive industrie. Daarnaast is hij 10 jaar bestuurslid van Figiefa, de Europese organisatie van importeurs en grossiers van automaterialen. In het bestuur van EGEA, de Europese koepel van fabrikanten en distributeurs van garage uitrusting, is een prominent Autovak-lid, Leon Andriessen, de voorzitter en deze wordt in zijn taak door Eric Rommerts ondersteund. Genoemde koepels pleiten voor open marktwerking in de aftermarket en doen dit door middel van verschillende kerndossiers zoals de beschikbaarheid van technische data, open marktwerking voor zichtbare carosseriedelen en Europese harmonisatie van APK wetgeving.

Jeroen van de Braak (41) heeft voor zijn huidige functie binnen de afdeling Auto’s ook al zes jaar ervaring binnen de afdeling Autovak opgedaan. Hij kent het klappen van de zweep binnen zowel het gebonden als het ongebonden kanaal en is goed op de hoogte van de verschillende sectoren en hun specifieke focus.

Bron: Aftersalesmagazine.nl

Data-integratie en automatisering hoog op agenda van marketeers

21-09-2017IJSSELSTEIN – De integratie van data vormt de grootste uitdaging op marketinggebied binnen het Nederlandse bedrijfsleven. Dit blijkt uit onderzoek van data-driven marketingbureau 2bMore. Met name retailers, uitgeverijen en media- en evenementenbureaus namen deel aan het onderzoek. Het data-driven marketingbureau uit IJsselstein ondervroeg in de ... Lees meer

RotaLED Compact: robuuste LED flitslamp zorgt voor een sterk waarschuwingseffect

21-09-2017HELLA introduceert nieuwe LED flitslampen voor landbouw- en bouwmachines evenals gemeentelijke voertuigen RotaLED Compact is tot nu toe de laagst geprijsde LED flitslamp binnen het HELLA-assortiment Nieuwegein, September 2017. De licht- en elektronica-expert HELLA introduceert de RotaLED Compact, de LED-opvolger van de bestaande halogeen zwaaila... Lees meer

Imbema Rhiwa Schuurtechniek introduceert de Mirka DEOS elektrische vlakschuurmachine

21-09-2017De Mirka DEOS is een compacte en zeer lichte elektrische vlakschuurmachine met 3 mm uitslag. Deze vlakschuurmachine heeft een krachtige borstelloze motor met laag trillingsniveau waardoor er eenvoudig en snel een mooi schuurresultaat behaald kan worden. Schuren van reparatieplekken Met de nieuwe Mirka DEOS elektrische vlakschuurmachine kunnen pl... Lees meer

Overlander breidt hefbruggen met Mercedes fabriekshomologatie uit

29-08-2017Overlander BV uit Zeewolde, al ruim 30 jaar een vertrouwd adres voor werkplaatsinrichting levert al enkele jaren Ravaglioli hefbruggen met een Mercedes Benz fabriekshomologatie. Mercedes Benz stelt specifieke presentatie eisen aan apparatuur waar kwaliteit hoog in het vaandel moet staan. De nieuwe reeks Ravaglioli hefbruggen bestaande uit 2-kolo... Lees meer