Met meer dan 37400 bedrijven de grootste automotive bedrijvengids. Alle bedrijven die affiniteit hebben met deze branche op een unieke website. Snel en eenvoudig navigeren en in drie stappen resultaat. Altijd vinden wat je zoekt!          Automotive4all.nl. Meer heeft u niet nodig!

Rubrieken

Hoe werkt zoeken binnen de "Rubrieken"


Stap 1
- Klik op één van de Rubrieken bijvoorbeeld "Autobedrijven".




Een nieuwe pagina met subrubrieken wordt weergegeven om uw zoekopdracht te verfijnen (zie foto hieronder)




Stap 2
- Klik op één van de subrubrieken en vink een categorie aan.
               U kunt uw zoekopdracht verfijnen door meerdere categorieën in verschillende subrubrieken aan te vinken. (zie foto hieronder)





Bij elke categorie die u aanvinkt verschijnt automatisch de adressenlijst van de bedrijven die aan uw zoekopdracht voldoen.
(zie foto hieronder)






Stap 3
- Klik op een bedrijfsnaam en u vindt alle gegevens en informatie over dit bedrijf. (Zie foto heironder)
 




Direct zoeken op
Wilt u niet op rubrieken zoeken dan kunt u ook in één van de lege velden direct zoeken op trefwoord, plaats, provincie of postcode.
Deze velden vindt u bovenaan de pagina. (Zie foto hieronder)



Uitleg

Onder de aandacht

Group Auto kiest Sator

Gepubliceerd op: 14-10-2013


Group Auto Nederland uit Eemnes heeft besloten om voor de bij haar aangesloten automaterialengrossiers en de door hen ondersteunde werkplaatsconcepten, met Sator Holding uit Schiedam als strategische partner voor de onderdelenlogistiek in zee te gaan. Naast Kühne, zijn in de samenwerking nu ook de Sator-onderdelen Havam, Harrems en Quinton Hazell betrokken. Eerder leek een samenwerking tussen de grossiersgroep Group Auto Nederland en onderdelendistributeur Doyen Auto Nederland aanstaande.

Freek Blekxtoon, directeur Group Auto Nederland: “Na de overname van Kühne door Sator kwam Group Auto in gesprek over de plannen die Sator en LKQ hebben met Kühne. Die plannen boden op het eerste gezicht een bedreiging, maar ook kansen. En juist die kansen hebben we samen uitgewerkt. Wij zetten in op sterke groei van ons netwerk en willen graag snel landelijke dekking met extra grossiers.”

Group Auto Nederland heeft er altijd voor gekozen niet te investeren in een eigen magazijn. In het businessmodel is altijd ingezet op samenwerking met onderdelenfabrikanten en -distributeurs die bereid zijn de individuele grossiers van Group Auto Nederland direct te beleveren. Daarmee kiezen de grossiers van Group Auto voor een grote mate van flexibiliteit en onafhankelijkheid, los van de keuze voor specifieke leveranciers. Ook heeft de Group een eigen bestelportaal ontwikkeld, waarmee zij onafhankelijke toekomst biedt aan haar leden.

“Group Auto en de door ons ondersteunde werkplaats- en diagnoseconcepten willen we verder laten groeien, zonder beperkt te worden in de mogelijkheden daartoe. Dat biedt de samenwerking met Sator ons in voldoende mate. Universele garages, dealergroepen maar ook grossiers zoeken een strategische partij die bijvoorbeeld wat betreft marketinginitiatieven een groeiperspectief op de lange termijn kunnen bieden. In de huidige marktomstandigheden moet je wel op zoek gaan naar een ketenpartner die samen met grossiers en garagebedrijven voor groei kan zorgen”, aldus Freek Blekxtoon.

De werkplaatsconcepten Car Xpert en Car Xpert Service Partner alsmede het specialistische concept Diagnose Xpert zijn pijlers onder de strategie van Group Auto ten aanzien van grossiers en garagebedrijven in de personenautosector. Door de samenwerking met Sator, biedt Group Auto grossiers uit de netwerken van Kühne en Havam de mogelijkheid om met deze concepten aan de slag te gaan. Blekxtoon: “Die mogelijkheid was een belangrijk pluspunt, toen de definitieve keuze voor de samenwerking moest worden gemaakt. Voor iedereen is duidelijk dat reparatie en onderhoud geen groeimarkt meer is. Dus zal groei ten koste van een concurrent moeten gaan. Ik ga er dan ook van uit dat we zowel aan de kant van de garagebedrijven, maar ook ten aanzien van grossiers behoorlijk wat nieuwe leden voor Group Auto en onze concepten kunnen gaan verwelkomen.”

Overigens heeft Group Auto ook nog veel andere partnerships, waaronder met Motorparts, GKN, Bosal, Hella en Doyen Auto. In de komende weken zullen gesprekken worden gevoerd met deze partijen omtrent deze partnerships. Volgens Blekxtoon zullen er nu echt keuzes gemaakt worden door de leden, waarvan de belangrijkste, Sator, nu in elk geval helder is.

Bron: Aftersalesmagazine.nl

Data-integratie en automatisering hoog op agenda van marketeers

21-09-2017IJSSELSTEIN – De integratie van data vormt de grootste uitdaging op marketinggebied binnen het Nederlandse bedrijfsleven. Dit blijkt uit onderzoek van data-driven marketingbureau 2bMore. Met name retailers, uitgeverijen en media- en evenementenbureaus namen deel aan het onderzoek. Het data-driven marketingbureau uit IJsselstein ondervroeg in de ... Lees meer

RotaLED Compact: robuuste LED flitslamp zorgt voor een sterk waarschuwingseffect

21-09-2017HELLA introduceert nieuwe LED flitslampen voor landbouw- en bouwmachines evenals gemeentelijke voertuigen RotaLED Compact is tot nu toe de laagst geprijsde LED flitslamp binnen het HELLA-assortiment Nieuwegein, September 2017. De licht- en elektronica-expert HELLA introduceert de RotaLED Compact, de LED-opvolger van de bestaande halogeen zwaaila... Lees meer

Imbema Rhiwa Schuurtechniek introduceert de Mirka DEOS elektrische vlakschuurmachine

21-09-2017De Mirka DEOS is een compacte en zeer lichte elektrische vlakschuurmachine met 3 mm uitslag. Deze vlakschuurmachine heeft een krachtige borstelloze motor met laag trillingsniveau waardoor er eenvoudig en snel een mooi schuurresultaat behaald kan worden. Schuren van reparatieplekken Met de nieuwe Mirka DEOS elektrische vlakschuurmachine kunnen pl... Lees meer

Overlander breidt hefbruggen met Mercedes fabriekshomologatie uit

29-08-2017Overlander BV uit Zeewolde, al ruim 30 jaar een vertrouwd adres voor werkplaatsinrichting levert al enkele jaren Ravaglioli hefbruggen met een Mercedes Benz fabriekshomologatie. Mercedes Benz stelt specifieke presentatie eisen aan apparatuur waar kwaliteit hoog in het vaandel moet staan. De nieuwe reeks Ravaglioli hefbruggen bestaande uit 2-kolo... Lees meer