Met meer dan 37400 bedrijven de grootste automotive bedrijvengids. Alle bedrijven die affiniteit hebben met deze branche op een unieke website. Snel en eenvoudig navigeren en in drie stappen resultaat. Altijd vinden wat je zoekt!          Automotive4all.nl. Meer heeft u niet nodig!

Rubrieken

Hoe werkt zoeken binnen de "Rubrieken"


Stap 1
- Klik op één van de Rubrieken bijvoorbeeld "Autobedrijven".
Een nieuwe pagina met subrubrieken wordt weergegeven om uw zoekopdracht te verfijnen (zie foto hieronder)
Stap 2
- Klik op één van de subrubrieken en vink een categorie aan.
               U kunt uw zoekopdracht verfijnen door meerdere categorieën in verschillende subrubrieken aan te vinken. (zie foto hieronder)

Bij elke categorie die u aanvinkt verschijnt automatisch de adressenlijst van de bedrijven die aan uw zoekopdracht voldoen.
(zie foto hieronder)


Stap 3
- Klik op een bedrijfsnaam en u vindt alle gegevens en informatie over dit bedrijf. (Zie foto heironder)
 
Direct zoeken op
Wilt u niet op rubrieken zoeken dan kunt u ook in één van de lege velden direct zoeken op trefwoord, plaats, provincie of postcode.
Deze velden vindt u bovenaan de pagina. (Zie foto hieronder)Uitleg

Onder de aandacht

Praktische tips van Standox

Gepubliceerd op: 16-11-2016


Zo herstelt u succesvol wit parelmoer lakwerk

De meeste carrossiers weten best wel dat de herstelling van wit parelmoer lakwerk een hele uitdaging is. Daarom ontwikkelde Standox voor zijn partners-carrosseriebedrijven specifieke richtlijnen.

Tip 1: De voorbereiding met spuitkaarten is essentieel
"Het kritische moment bij witte parelmoerlakken is de effectlaag", legt Harald Klöckner uit. Hij beveelt aan drie spuitkaarten met de basiskleur te maken voor aanvang van de toepassing. Het spuiten van elk van de drie kaarten moet anders zijn – met respectievelijk een, twee en drie spuitbeurten. 

Tip 2: Markeer zorgvuldig de kaarten
Een schijnbaar eenvoudige tip maar u mag echt niet vergeten bij het maken van de spuitkaarten aan te duiden hoeveel spuitbeurten elke kaart heeft gehad. "Noteer het aantal spuitbeurten van de effectlak op de achterkant van elke kaart", tipt Harald Klöckner.

Tip 3: Spuit meteen alle onderdelen samen.
"De kleurovereenstemming met de zones of onderdelen eromheen is van essentieel belang. Bovendien mag men wanneer men drielagige kleuren overspuit nooit de onderdelen afzonderlijk spuiten. Altijd samen de stukken spuiten is dus het devies." Vóór het aanbrengen van de effectlaag, moeten het stof en de spuitnevel zorgvuldig verwijderd worden, zoniet zal de daaropvolgende grondlaag alle onzuiverheden vertonen.

Tip 4: Het aantal spuitbeurten is doorslaggevend voor het bekomen van een goede kleurovereenstemming
"Bij het aanbrengen van de effectlaag, moet u de lak van de buitenzone naar binnen toe spuiten. Gebruik de beschikbare ruimte en houdt u niet in", adviseert Harald Klöckner. "Het is essentieel dat u precies evenveel spuitbeurten uitvoert als die van de spuitkaart die het best overeenstemt met de oorspronkelijke kleur van de auto."

Meer tips en tricks voor nieuwe en doorgewinterte professionals van Standox? 
Check de Standotheken via www.standox.be/standotheks.

Data-integratie en automatisering hoog op agenda van marketeers

21-09-2017IJSSELSTEIN – De integratie van data vormt de grootste uitdaging op marketinggebied binnen het Nederlandse bedrijfsleven. Dit blijkt uit onderzoek van data-driven marketingbureau 2bMore. Met name retailers, uitgeverijen en media- en evenementenbureaus namen deel aan het onderzoek. Het data-driven marketingbureau uit IJsselstein ondervroeg in de ... Lees meer

RotaLED Compact: robuuste LED flitslamp zorgt voor een sterk waarschuwingseffect

21-09-2017HELLA introduceert nieuwe LED flitslampen voor landbouw- en bouwmachines evenals gemeentelijke voertuigen RotaLED Compact is tot nu toe de laagst geprijsde LED flitslamp binnen het HELLA-assortiment Nieuwegein, September 2017. De licht- en elektronica-expert HELLA introduceert de RotaLED Compact, de LED-opvolger van de bestaande halogeen zwaaila... Lees meer

Imbema Rhiwa Schuurtechniek introduceert de Mirka DEOS elektrische vlakschuurmachine

21-09-2017De Mirka DEOS is een compacte en zeer lichte elektrische vlakschuurmachine met 3 mm uitslag. Deze vlakschuurmachine heeft een krachtige borstelloze motor met laag trillingsniveau waardoor er eenvoudig en snel een mooi schuurresultaat behaald kan worden. Schuren van reparatieplekken Met de nieuwe Mirka DEOS elektrische vlakschuurmachine kunnen pl... Lees meer

Overlander breidt hefbruggen met Mercedes fabriekshomologatie uit

29-08-2017Overlander BV uit Zeewolde, al ruim 30 jaar een vertrouwd adres voor werkplaatsinrichting levert al enkele jaren Ravaglioli hefbruggen met een Mercedes Benz fabriekshomologatie. Mercedes Benz stelt specifieke presentatie eisen aan apparatuur waar kwaliteit hoog in het vaandel moet staan. De nieuwe reeks Ravaglioli hefbruggen bestaande uit 2-kolo... Lees meer