Met meer dan 37400 bedrijven de grootste automotive bedrijvengids. Alle bedrijven die affiniteit hebben met deze branche op een unieke website. Snel en eenvoudig navigeren en in drie stappen resultaat. Altijd vinden wat je zoekt!          Automotive4all.nl. Meer heeft u niet nodig!

Rubrieken

Hoe werkt zoeken binnen de "Rubrieken"


Stap 1
- Klik op één van de Rubrieken bijvoorbeeld "Autobedrijven".
Een nieuwe pagina met subrubrieken wordt weergegeven om uw zoekopdracht te verfijnen (zie foto hieronder)
Stap 2
- Klik op één van de subrubrieken en vink een categorie aan.
               U kunt uw zoekopdracht verfijnen door meerdere categorieën in verschillende subrubrieken aan te vinken. (zie foto hieronder)

Bij elke categorie die u aanvinkt verschijnt automatisch de adressenlijst van de bedrijven die aan uw zoekopdracht voldoen.
(zie foto hieronder)


Stap 3
- Klik op een bedrijfsnaam en u vindt alle gegevens en informatie over dit bedrijf. (Zie foto heironder)
 
Direct zoeken op
Wilt u niet op rubrieken zoeken dan kunt u ook in één van de lege velden direct zoeken op trefwoord, plaats, provincie of postcode.
Deze velden vindt u bovenaan de pagina. (Zie foto hieronder)Uitleg

Onder de aandacht

Ga terug naar adressenlijst
Bedrijfsvermelding aanpassen!

Overlander BV

 

Adres, contactgegevens & route

Morseweg 2
3899 BP ZEEWOLDE
 036 5219200
 036 5234430

www.overlander.nl
Toon kaart

Bedrijfsomschrijving

Overlander is al meer dan 30 jaar importeur van hoogwaardige producten voor de werkplaats van het autobedrijf, zowel voor dealers als voor universele garagebedrijven, truckbedrijven, bandenbedrijven alsmede landbouw & grondverzet.

Bedrijfsprofiel

 

Overlander is al meer dan 28 jaar importeur van hoogwaardige producten voor de werkplaats van het autobedrijf, zowel voor dealers als voor universele garagebedrijven, truckbedrijven, bandenbedrijven alsmede landbouw & grondverzet. 

Ook zijn wij marktleider op het gebied van uitlaatgasafzuiging met automatisch ontkoppelsysteem voor hulpverleningsvoertuigen zoals brandweer en Ambulance.Al meer dan 1.500 hulpverleningsvoertuigen binnen de Nederlandse Veiligheidsregio’s zijn aangesloten op een door Overlander gemonteerd afzuigsysteem voor uitlaatgassen met automatische ontkoppeling van de afzuigslang bij het vertrek uit de kazerne.

Werkplaatsinrichting voor Automotive  & Brandweer/Ambulance    

 


 

AUTOMOTIVE

Van crick tot hefbrug, van olie-opvangwagen tot complete olie-installatie, uitlaatgasafzuiging, een teststraat... Overlander heeft het!

Wij hebben voor een traject gekozen, dat begint met een inventarisatie van uw bedrijfs-profiel, zoals aantal verkochte auto's het werkaanbod inclusief de APK- keuringen en het merk dat u eventueel vertegenwoordigd. Ook toekomstplannen zoals bijvoorbeeld een multimerken-dealerschap worden in de planning betrokken. Dit alles zal resulteren in kwaliteit op de werkplek met een beter rendement. 

Overlander heeft alles in eigen beheer zoals installatie, reparatie, onderhoud en certificering. Dagelijks zijn onze gekwalificeerde monteurs op weg om onderhoud uit te voeren, apparatuur te plaatsen of een hele werkplaats in te richten met leidingwerk etc. Hierdoor kunnen wij adequaat reageren op eventuele storingen en eventuele ‘stilstand’ te beperken. Dit doen we niet enkel voor onze eigen producten maar nagenoeg voor alle merken.

Kijk op www.overlander.nl voor meer informatie.

 

 

  


BRANDWEER/AMBULANCE

Gezonde lucht in de kazerne begint bij een luchtafzuiging van Overlander. Houd uw manschappen in topconditie!

Tijdens het verbrandingsproces van dieselmotoren, die onder meer gebruikt worden in hulpverleningsvoertuigen komt er een mengsel van giftige gassen en deeltjes vrij. Deze gevaarlijke uitstoot van dieseluitlaatgassen vormt een groot risico voor de gezondheid van hulpverleningspersoneel en is kankerverwekkend. Het is van essentieel belang voor gezonde en veilige werkomstandigheden te zorgen door die risico’s te verminderen. Beschermende maatregelen zijn daar een belangrijk aspect van. 
                                                   
De oplossing is een volautomatisch afzuigsysteem van Overlander waarbij de uitlaatgasslang snel en eenvoudig op de uitlaatpijp wordt aangesloten voordat het voertuig de kazerne inrijdt. De uitlaattrechter aan het uiteinde van de uitlaatgasslang ontkoppelt automatisch wanneer het voertuig de kazerne verlaat en keert terug in de uitgangspositie terug.  Geen verlies van responstijd!                                                                                                            
Overlander biedt u een oplossing voor zowel met een pneumatisch systeem als een magnetisch systeem voor elk voertuig, ook Euro 5- en 6 voertuigen.

Al meer dan 1.500 hulpverleningsvoertuigen binnen de Nederlandse Veiligheidsregio’s zijn aangesloten op een door Overlander gemonteerd afzuigsysteem. 

Dus: stel niet langer uit, de investering past in ieder budget en uw personeel zal  u dankbaar zijn!

Kijk voor meer informatie over Brandweer & Ambulance op www.overlander.nl

 

      

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

Leveringsprogramma

 

Met het leverings programma van Condor budget equipment  heeft u de hoogte van uw investering in eigen hand. Dat is goed voor de bedrijfsvoering en uw portemonnee. Met Condor equipment krijgt u waar voor uw geld: kwaliteit tegen de juiste prijs.
Hiermee heeft Overlander gekozen van diverse internationale spelers in Europa en het Verre Oosten. De producten worden gekenmerkt door een uitzonderlijk scherpe prijs-kwaliteitsverhouding.
Condor Budget levert kwalitatief hoogwaardige apparatuur met een hoge efficiëntie en met de best mogelijke prijs-kwaliteitverhouding. De apparatuur voldoet aan alle Europese kwaliteitsnormen, zoals ISO,CE, TÜV en NEN.

Apparatuur van Condor:

- HEFFEN; 2- kolomshefbruggen - 4- kolomshefbruggen - schaarhefbruggen
- WIELSERVICE; balanceermachines - bandenwisselaars - truck balanceermachines - truck bandenwisselaars

Voor meer producten uit onze Condor Budget Equipment lijn kijk op www.overlander.nl. 

Ravaglioli is één van grootste fabrikanten van garage apparatuur ter wereld. Opgericht in 1958, met als specialiteit de fabricage van hefbruggen voor personen- en commerciële voertuigen. Alleen al meer dan 350.000 2-koloms hefbruggen werden wereldwijd verkocht.

Vandaag de dag is productie van hefbruggen uitgebreid met apparatuur voor wielservice, uitlijncomputers en remtest apparatuur. Wekelijks wordt de wereld beleverd uit 6 fabrieken in Italië.
Overlander B.V. vertegenwoordigd Ravaglioli in Nederland sinds 1999 en is daarom ‘special partner’ als het gaat om verkoop, service, training etc. Duizenden tevreden klanten gebruiken inmiddels de garage apparatuur van Ravaglioli.

Apparatuur van Ravaglioli:

- HEFFEN; 2- kolomshefbruggen - 4- kolomshefbruggen - schaarhefbruggen - stempelhefbruggen - mobiele hefkolommen - bandenservice -  hefbruggen - carrosserie hefbruggen
- WIELSERVICE; balanceermachines - bandenwisselaars - truck balanceermachines - truck bandenwisselaars - uitlijn apparatuur

Voor meer producten uit onze Ravaglioli lijn kijk op www.overlander.nl 

Trefwoorden/tags

garage equipment, condor equipment, ravaglioli equipment, cricks, werkplaatsuitrusting, werkplaatsinrichting, hefbruggen, ventilatiesystemen, afzuigsystemen, lasapparatuur, bandenapparatuur, compressoren, oliemiddelen-apparatuur, smeermiddelen-apparatuur

Fotoreportage bedrijf