Met meer dan 37400 bedrijven de grootste automotive bedrijvengids. Alle bedrijven die affiniteit hebben met deze branche op een unieke website. Snel en eenvoudig navigeren en in drie stappen resultaat. Altijd vinden wat je zoekt!          Automotive4all.nl. Meer heeft u niet nodig!

Rubrieken

Hoe werkt zoeken binnen de "Rubrieken"


Stap 1
- Klik op één van de Rubrieken bijvoorbeeld "Autobedrijven".
Een nieuwe pagina met subrubrieken wordt weergegeven om uw zoekopdracht te verfijnen (zie foto hieronder)
Stap 2
- Klik op één van de subrubrieken en vink een categorie aan.
               U kunt uw zoekopdracht verfijnen door meerdere categorieën in verschillende subrubrieken aan te vinken. (zie foto hieronder)

Bij elke categorie die u aanvinkt verschijnt automatisch de adressenlijst van de bedrijven die aan uw zoekopdracht voldoen.
(zie foto hieronder)


Stap 3
- Klik op een bedrijfsnaam en u vindt alle gegevens en informatie over dit bedrijf. (Zie foto heironder)
 
Direct zoeken op
Wilt u niet op rubrieken zoeken dan kunt u ook in één van de lege velden direct zoeken op trefwoord, plaats, provincie of postcode.
Deze velden vindt u bovenaan de pagina. (Zie foto hieronder)Uitleg

Onder de aandacht

Ga terug naar adressenlijst
Bedrijfsvermelding aanpassen!

Serenco Nederland BV

 

Adres, contactgegevens & route

Maarssenbroeksedijk 39
3542 DM UTRECHT
 030 2415011
 030 2415046

www.serenco.nl
Toon kaart

Bedrijfsomschrijving

Serenco is de aangewezen leverancier voor hoge kwaliteit gereedschap voor de automotive en industriële markten. Wij zijn leverancier van de volgende merken; BOXO, Powerhand, Power-Start, GoJak, RakJak, Bootgun, Metrinch, Tyre Seals en Fluid-Vac.

Bedrijfsprofiel

Serenco Nederland is een internationaal georiënteerd bedrijf, dat is gespecialiseerd in het leveren van exclusief gereedschap en klein werkplaatsequipment voor de industrie en de autobranche. Serenco Nederland BV werd opgericht in 1986 en levert sindsdien exclusief gereedschap naar circa 50 landen wereldwijd. Of u nu werkzaam bent in de autobranche, bouw of industrie; Serenco heeft altij d het juiste gereedschap voor u.

Door onze jarenlange ervaring en internationale relaties bent u verzekerd van een hoge kwaliteit gereedschap die de vakman professioneel ondersteunt, scherpe prij zen en professionele service.

Door goed naar onze klanten te luisteren betrekken wij deze in de ontwikkeling van gereedschap en trachten zo de problemen van de vakman in de werkplaats op te lossen. Door nauwe samenwerking met gerenommeerde industriële vormgevers komen zo kwalitatief hoogwaardige producten tot stand. Voor eventuele reparaties en onderhoud beschikt Serenco Nederland over een eigen onderhoudsafdeling met speciaal opgeleid personeel.

Bij onze medewerkers staat service aan onze klanten op de eerste plaats. Het verleden heeft bewezen dat onze filosofie: “Onze klanten zijn onze partners” door onze afnemers gewaardeerd wordt. Wij zijn leverancier van de volgende merken: Powerhand, Power-Start, Gojak, Rakjak, Bootgun, Seals en Metrinch.

Leveringsprogramma

Merken (klik op een logo voor het complete overzicht)

Powerhand is in korte tijd een erkend merk geworden van accugereedschap welke wordt geleverd aan grote internationale bedrijven. Alle Powerhand producten voldoen aan hoge kwaliteits- en veiligheidsnormen, Powerhand accugereedschap is ontwikkeld door professionals voor professionals.

BOXO de beste keuze!

BOXO is de nieuwe naam voor kwaliteitsgereedschap voor de professionele gebruiker in de automotive sector en de industriële markt. Een merk dat steunt op meer dan 35 jaar ervaring in het maken van kwalitatief hoogwaardige gereedschappen en opbergsystemen. Met een sterke focus op research, design, duurzaamheid en kwaliteitscontrole met realistische praktijktest om aan de eisen van onze klanten te kunnen voldoen De BOXO-ontwerpers hebben een compleet programma ontwikkeld voor alle dagelijks voorkomende werkzaamheden in de werkplaats. De kern van het programma bestaat uit doppen, sleutels, schroevendraaiers en tangen. Er zijn vele soorten sets verkrijgbaar in de bekende kunststof/metalen koffers of in de modernere voorgevormde zachtschuim inlays. Deze zachtschuim inlays zijn de ideale oplossing om uw gereedschap op overzichtelijke wijze op te bergen, het kwijtraken te beperken en zo tijd en geld te besparen. Dit jaar is BOXO gestart met de productie van specifieke autotechnische gereedschappen om op die manier een nóg completer pakket aan de professionele gebruiker te kunnen aanbieden. Daarnaast blijft BOXO onverminderd bezig om haar producten en service nog verder te verbeteren. Alle BOXO-producten voldoen aan de geldende ISO-, DIN- en andere internationale normen. BOXO biedt kant-en-klare oplossingen in de vorm van professionele opbergsystemen met een ruime keuze aan gereedschapssets, variërend van het "basic" tot het “executive” pakket.

BOXO-gereedschap is het ideale gereedschap voor dagelijks gebruik.

BOXO de juiste keuze voor de professionele gebruiker!

Klik HIER voor de BOXO configurator en stel uw eigen gereedschapwagen samen!
 

De Power-Start starthulp wordt gefabriceerd in Engeland en is specifiek ontworpen voor de professionele gebruiker. Het pakket is bedoeld voor het starten van nagenoeg alle auto-, scheepvaart- en treinmotoren van 12V en 24V. Omdat wij veiligheid belangrijk vinden, beschikt elk startpakket over veel ingebouwde veiligheidsvoorzieningen. Het waarschuwingssignaal bij omgekeerde polariteit vermindert het risico op een verkeerde aansluiting, de piekspanningbeveiliging-circuits sluiten het risico op beschadiging van de elektronische boordsystemen van het voertuig uit. De AAN/UIT hoofdschakelaar zorgt voor een veilige verbinding met klemmen die spanningloos zijn en voorkomt ook onbedoelde kortsluiting.


GoJak is ontwikkeld om voertuigverplaatsingen in werkplaatsen, showrooms en carrosseriewerkplaatsen te vergemakkelijken, maar is eveneens van onschatbare waarde op parkeerplaatsen en voor veel noodhulpdiensten. Om tegemoet te komen aan de verschillende asbreedten, wielbases, wielafmetingen en bandbreedten is elke GoJak zelfladend gemaakt. Dit systeem maakt het optillen van voertuigen en het verplaatsen ervan in een willekeurige richting zeer snel en makkelijk, wat tijd en geld bespaart. Met de drie beschikbare modellen kan een enorm bereik aan voertuigen met een gewicht tot 2820kg worden opgetild en verplaatst. Voor de GoJak geldt een garantie van twee jaar.RakJak is de perfecte luchtkrik bij chassisrichtbanken en uitlijnmachines voor
noodhulpdiensten en voor carrosseriewerkplaatsen. Elke RakJak is compact, krachtig, supersnel in gebruik en nagenoeg onderhoudsvrij. De RakJak luchtkrik is de makkelijkste en snelste manier om een voertuig tot max. 3 ton op te heffen. Voor de RakJak geldt een garantie van twee jaar.


  

 

Het beslissende verschil Een bout of een moer heeft hoeken en vlakke kanten. In tegenstelling tot de vlakke kant zijn de hoeken kwetsbaar en geven zij een sleutel geen optimaal houvast. Bij de ontwikkeling van het METRINCH-systeem heeft men zich ten doel gesteld op de eerste plaats een sleutelsysteem te ontwikkelen, waarbij de levensduur van het gereedschap aanmerkelijk wordt verlengd, maar waarbij tevens beschadigingen van bouten en moeren worden voorkomen. Lees meer....


Kwaliteit en veiligheid
Het METRINCH Wall Drive profiel is niet onze enige troef. Het staal waarvan METRINCH gereedschap vervaardigd wordt, is eveneens een belangrijk aspect. Wij gebruiken een hoogwaardig chroomvanadium staal 46CrV4, waardoor een extra veiligheidsmarge geschapen wordt, welke zijn waarde bewijst bij extreme belastingen. Lees meer....


De belastbaarheid

Het METRINCH Wall Drive profiel werd ontwikkeld om kracht via grotere aangrijpingsvlakken over te kunnen brengen, in tegenstelling tot conventionele 6- of 12-kant profielen. Hierdoor worden extreme spanningspieken vermeden, zoals die optreden bij wig-vormige profielen en waarbij de spanningspieken (kerfvormig) zich concentreren, daar waar de wand het minst sterk is. Lees meer....


De onderscheiding
Het METRINCH systeem kreeg in 1991 de Duitse Staatsprijs voor bij zonder innoverende prestaties.


Kwaliteitswaarborg en Garantie
De fabriek stelt hoge eisen aan kwaliteitscontrole, welke door een hoog gekwalificeerde technische staf wordt verricht, gebruikmakend van de meest moderne meetinstrumenten. Lees meer....

The vulcanising repair is made with a blend of butyl rubber, elastomers, chemically blended vulcanising agents, including silicon, vulcanising agents and accelerators. The manufacturing process combines this rubber compound with high tensile strength continuous filament specially processed nylon fibres.

Tyre Seals tyre repair is made up of 48 strands of tyre cord fibres that are impregnated under high pressure and heat with the specially developed rubber compound to fi ll each individual strand. This process prevents the passage of air through fibres, which could result in tyre repair failure.

Tyre Seals repair is subject to intense heat to bond the special rubber formula to the nylon tyre cord, making an unusually strong and reliable tyre repair.

Tyre Seals tyre repair is a heavy-duty sealant that instantly seals punctures of up to 3/8 of an inch in diameter (9.5mm) Tyre Seals tyre repair is the repair of the future. It not only seals the inside of the hole to prevent air leaking out of the tyre; it also seals the inner liner of the tyre from steel belted portion of the tyre.

The Tyre Seals tyre repair seals out road moisture that would normally invade the steel belts of the tyre through the puncture opening from the outside of the tyre.

 

De Fluid-Vac is de perfecte oplossing voor het afzuigen van vloeistoffen bij moderne auto’s. Veel nieuwe motoren hebben tegenwoordig geen oliecarterplug meer, waardoor het verwijderen van motorolie erg lastig is, tenzij een Fluid-Vac wordt gebruikt.

De eenheid kan motorolie via het peilstokgat afzuigen en met zijn specifieke voertuigadapters kan hij ook olie van afgesloten eenheden afzuigen. Andere taken zoals het afzuigen van remvloeistof, motorkoelvloeistof en vacuüm testen van dieselbrandstofsystemen zijn met de Fluid-Vac eenvoudig uit te voeren.

Met andere eigenschappen zoals hoge vacuümcapaciteit (-0,7 tot -0,9 bar), vloeistofcapaciteit tot max. 10 liter, vacuümopslag van 24 uur, lichtgewicht, verplaatsbaar en nagenoeg onderhoudsvrij is de Fluid-Vac dé oplossing voor het afzuigen van vloeistoffen in de moderne drukke werkplaatsen van tegenwoordig.


 

Producten
Klik hieronder voor het hele assortimentAccugereedschap NI-CD
Accugereedschap Li-lon
Luchtgereedschap
Handgereedschap
Garagegereedschap
Bandenreparatie
Remreparatiegereedschap
Inspectiegereedschap
Speciaalgereedschap
Overig

 

 

Trefwoorden/tags

gereedschappen, Powerhand, Power-Start, GoJak, RakJak, Bootgun, Metrinch, Tyre Seals en Fluid-Vac

Fotoreportage bedrijf