Met meer dan 37400 bedrijven de grootste automotive bedrijvengids. Alle bedrijven die affiniteit hebben met deze branche op een unieke website. Snel en eenvoudig navigeren en in drie stappen resultaat. Altijd vinden wat je zoekt!          Automotive4all.nl. Meer heeft u niet nodig!

Rubrieken

Hoe werkt zoeken binnen de "Rubrieken"


Stap 1
- Klik op één van de Rubrieken bijvoorbeeld "Autobedrijven".
Een nieuwe pagina met subrubrieken wordt weergegeven om uw zoekopdracht te verfijnen (zie foto hieronder)
Stap 2
- Klik op één van de subrubrieken en vink een categorie aan.
               U kunt uw zoekopdracht verfijnen door meerdere categorieën in verschillende subrubrieken aan te vinken. (zie foto hieronder)

Bij elke categorie die u aanvinkt verschijnt automatisch de adressenlijst van de bedrijven die aan uw zoekopdracht voldoen.
(zie foto hieronder)


Stap 3
- Klik op een bedrijfsnaam en u vindt alle gegevens en informatie over dit bedrijf. (Zie foto heironder)
 
Direct zoeken op
Wilt u niet op rubrieken zoeken dan kunt u ook in één van de lege velden direct zoeken op trefwoord, plaats, provincie of postcode.
Deze velden vindt u bovenaan de pagina. (Zie foto hieronder)Uitleg

Onder de aandacht

Overlander komt met nieuwe Herkules hefbrug

Gepubliceerd op: 07-07-2017


Overlander BV uit Zeewolde introduceert de AirgoMatic 3213 van Herkules.
De hefbrug werkt volledig pneumatisch, zonder enige hydraulische vloeistoffen dus ook zeer geschikt voor de schadeherstellers als voorbewerking of in de spuitcabine.

De hefbrug heeft een hefvermogen van 3.200 kg. en een platformhoogte van 1.300 mm. daarmee is de hefbrug breed en flexibel inzetbaar. De Herkules hefbruggen, geleverd in Nederland door Overlander zijn net zoals zijn voorgangers in diverse uitvoeringen leverbaar.

HLS3213-11, standaard met rijbanen, hefbrug staat op de werkvloer.
HLS3213-14, standaard met rijbanen, hefbrug verzonken in de werkvloer.
DUO3213-11, rijbanen met wielvrij hefsysteem, hefbrug staat op de werkvloer.
DUO3213-14, rijbanen met wielvrij hefsysteem, hefbrug verzonken in de werkvloer.

De DUO-uitvoering zorgt er voor dat het voertuig wielvrij geheven kan worden vanaf de rijbanen, ideaal om aan de ophanging of remmen te werken van het voertuig of voor de bandenwissel.

Met een rijbaanlengte van 3.880 mm. is de hefbrug inzetbaar voor zowel personenwagens alsmede SUV of bestelauto. De oprijhoogte is 110 mm. en dus ook zeer geschikt voor verlaagde auto’s.

De rijbanen kunnen in het midden zijn worden weggedraaid waardoor er veel ruimte ontstaat om aan de dorpels van het voertuig te werken.

Voor meer informatie; www.overlander.nl  of bel 036-5219200

 

Data-integratie en automatisering hoog op agenda van marketeers

21-09-2017IJSSELSTEIN – De integratie van data vormt de grootste uitdaging op marketinggebied binnen het Nederlandse bedrijfsleven. Dit blijkt uit onderzoek van data-driven marketingbureau 2bMore. Met name retailers, uitgeverijen en media- en evenementenbureaus namen deel aan het onderzoek. Het data-driven marketingbureau uit IJsselstein ondervroeg in de ... Lees meer

RotaLED Compact: robuuste LED flitslamp zorgt voor een sterk waarschuwingseffect

21-09-2017HELLA introduceert nieuwe LED flitslampen voor landbouw- en bouwmachines evenals gemeentelijke voertuigen RotaLED Compact is tot nu toe de laagst geprijsde LED flitslamp binnen het HELLA-assortiment Nieuwegein, September 2017. De licht- en elektronica-expert HELLA introduceert de RotaLED Compact, de LED-opvolger van de bestaande halogeen zwaaila... Lees meer

Imbema Rhiwa Schuurtechniek introduceert de Mirka DEOS elektrische vlakschuurmachine

21-09-2017De Mirka DEOS is een compacte en zeer lichte elektrische vlakschuurmachine met 3 mm uitslag. Deze vlakschuurmachine heeft een krachtige borstelloze motor met laag trillingsniveau waardoor er eenvoudig en snel een mooi schuurresultaat behaald kan worden. Schuren van reparatieplekken Met de nieuwe Mirka DEOS elektrische vlakschuurmachine kunnen pl... Lees meer

Overlander breidt hefbruggen met Mercedes fabriekshomologatie uit

29-08-2017Overlander BV uit Zeewolde, al ruim 30 jaar een vertrouwd adres voor werkplaatsinrichting levert al enkele jaren Ravaglioli hefbruggen met een Mercedes Benz fabriekshomologatie. Mercedes Benz stelt specifieke presentatie eisen aan apparatuur waar kwaliteit hoog in het vaandel moet staan. De nieuwe reeks Ravaglioli hefbruggen bestaande uit 2-kolo... Lees meer