Met meer dan 37400 bedrijven de grootste automotive bedrijvengids. Alle bedrijven die affiniteit hebben met deze branche op een unieke website. Snel en eenvoudig navigeren en in drie stappen resultaat. Altijd vinden wat je zoekt!          Automotive4all.nl. Meer heeft u niet nodig!

Rubrieken

Hoe werkt zoeken binnen de "Rubrieken"


Stap 1
- Klik op één van de Rubrieken bijvoorbeeld "Autobedrijven".
Een nieuwe pagina met subrubrieken wordt weergegeven om uw zoekopdracht te verfijnen (zie foto hieronder)
Stap 2
- Klik op één van de subrubrieken en vink een categorie aan.
               U kunt uw zoekopdracht verfijnen door meerdere categorieën in verschillende subrubrieken aan te vinken. (zie foto hieronder)

Bij elke categorie die u aanvinkt verschijnt automatisch de adressenlijst van de bedrijven die aan uw zoekopdracht voldoen.
(zie foto hieronder)


Stap 3
- Klik op een bedrijfsnaam en u vindt alle gegevens en informatie over dit bedrijf. (Zie foto heironder)
 
Direct zoeken op
Wilt u niet op rubrieken zoeken dan kunt u ook in één van de lege velden direct zoeken op trefwoord, plaats, provincie of postcode.
Deze velden vindt u bovenaan de pagina. (Zie foto hieronder)Uitleg

Onder de aandacht

RotaLED Compact: robuuste LED flitslamp zorgt voor een sterk waarschuwingseffect

Gepubliceerd op: 21-09-2017


  • HELLA introduceert nieuwe LED flitslampen voor landbouw- en bouwmachines evenals gemeentelijke voertuigen
  • RotaLED Compact is tot nu toe de laagst geprijsde LED flitslamp binnen het HELLA-assortiment

Nieuwegein, September 2017. De licht- en elektronica-expert HELLA introduceert de RotaLED Compact, de LED-opvolger van de bestaande halogeen zwaailampenserie Rotafix, Rotaflex en Rota Compact. Dankzij haar compacte vormgeving is deze flitslampenserie vooral geschikt voor landbouw- en bouwmachines, evenals voor gemeentelijke voertuigen. Naast de bewezen eigenschappen zoals betrouwbaarheid en robuustheid, biedt de nieuwe RotaLED Compact flitslamp ook de voordelen van LED-technologie. LED's zijn bijvoorbeeld onderhoudsvrij en veroorzaken geen extra kosten voor onderdelen of onderhoud. Ook zijn ze bijzonder duurzaam. Halogeen zwaailampen hebben een levensduur van ca. 1.000 tot 2.000 uur. LED's overschrijden dat vele malen. LED-technologie maakt bovendien extra functies mogelijk. De flitsende lichtfunctie van de RotaLED Compact zorgt bijvoorbeeld voor een zeer krachtig waarschuwingseffect. Klanten, zoals eigenaren van landbouwmachines, kunnen gemakkelijk van al deze voordelen profiteren, aangezien de RotaLED Compact het hen gemakkelijk maakt om van halogeen naar LED te schakelen.

De RotaLED Compact kan op dezelfde plaatsen worden gemonteerd als de bestaande halogeen zwaailampen. Rotafix, Rotaflex en Rota Compact kunnen daarom flexibel worden uitgewisseld met de RotaLED Compact. De RotaLED Compact-productfamilie biedt drie verschillende montagemogelijkheden: naast magnetische en vaste montage, is er ook versie met flexibele pijpbevestiging. De flexibele basis van deze laatste versie absorbeert impact en schokken veroorzaakt door bijvoorbeeld bosjes en takken. Dit zorgt ervoor dat de flitslampen meebuigt om vervolgens naar de oorspronkelijke positie terug te keren. Dit vermindert het risico op schade tijdens gebruik. HELLA ontwikkelde hiervoor een speciaal beschermingsmechanisme: de rubber basis van de flitslamp komt los i.p.v. af te scheuren wanneer de flitslamp meer dan 30 graden uit zijn originele positie wordt gebracht. Daarna kan deze rubber basis van de flitslamp op zijn oorspronkelijke plaats teruggezet worden door drie schroeven los te draaien en de rubber basis opnieuw op zijn originele plaats te klikken. De RotaLED Compact's gladde, stootvaste lichtkap van polycarbonaat is vooral bijzonder bestand tegen stof, vuil en impact, waardoor het de perfecte metgezel is voor gebruik op ruwe werkomgevingen.


De tekst van dit persbericht vindt u ook terug op www.hella.nl.
Overeenkomstig beeldmateriaal vindt u in onze persdatabase onder: www.hella-press.com.


HELLA BENELUX BV
is onderdeel van een wereldwijde, onafhankelijke familieonderneming met 38.000 werknemers en 125 vestigingen in meer dan 35 landen. Het hoofdkantoor is gevestigd in Lippstadt, Duitsland. HELLA richt zich op de drie pijlers: Parts, Tools & Services, door middel van een voortdurend groeiend productassortiment, professionele werkplaatsuitrusting en eersteklas service. Met meer dan 33.000 producten biedt HELLA een buitengewoon uitgebreid programma aan voertuigspecifieke onderdelen, universele onderdelen en accessoires. In verschillende joint ventures zijn bovendien complete voertuigmodules, aircosystemen en boordnetten ontstaan. Dankzij bijna 7.000 wetenschappelijke onderzoekers en productontwikkelaars is HELLA één van de belangrijkste innovatiepioniers op de markt. De service van HELLA vertaalt zich door professionele ondersteuning aan de werkplaats d.m.v. trainingen, technische informatie en een hotline alsmede intensieve betrokkenheid binnen het Hella Service Partner garageconcept. Bovendien behoort het HELLA concern met een omzet van 6,6 miljard euro (boekjaar 2016/2017) tot de top 40 van wereldwijd actieve autotoeleveranciers én tot de 100 grootste industriële ondernemingen in Duitsland.

 

Meer informatie kunt u verkrijgen bij:

 

HELLA BENELUX BV

Linda Steehouwer

Communicatie

Celsiusbaan 2

Postbus 1398

3430 BJ Nieuwegein

+31 (0)30 60 95 611

bnl.communication@hella.com

www.hella.nl

Data-integratie en automatisering hoog op agenda van marketeers

21-09-2017IJSSELSTEIN – De integratie van data vormt de grootste uitdaging op marketinggebied binnen het Nederlandse bedrijfsleven. Dit blijkt uit onderzoek van data-driven marketingbureau 2bMore. Met name retailers, uitgeverijen en media- en evenementenbureaus namen deel aan het onderzoek. Het data-driven marketingbureau uit IJsselstein ondervroeg in de ... Lees meer

Imbema Rhiwa Schuurtechniek introduceert de Mirka DEOS elektrische vlakschuurmachine

21-09-2017De Mirka DEOS is een compacte en zeer lichte elektrische vlakschuurmachine met 3 mm uitslag. Deze vlakschuurmachine heeft een krachtige borstelloze motor met laag trillingsniveau waardoor er eenvoudig en snel een mooi schuurresultaat behaald kan worden. Schuren van reparatieplekken Met de nieuwe Mirka DEOS elektrische vlakschuurmachine kunnen pl... Lees meer

Overlander breidt hefbruggen met Mercedes fabriekshomologatie uit

29-08-2017Overlander BV uit Zeewolde, al ruim 30 jaar een vertrouwd adres voor werkplaatsinrichting levert al enkele jaren Ravaglioli hefbruggen met een Mercedes Benz fabriekshomologatie. Mercedes Benz stelt specifieke presentatie eisen aan apparatuur waar kwaliteit hoog in het vaandel moet staan. De nieuwe reeks Ravaglioli hefbruggen bestaande uit 2-kolo... Lees meer

Zzp’er pakt graag de auto – ook voor korte ritjes

25-07-2017‘Representativiteit belangrijk voor ondernemer’ HOOFDDORP – Voor zakelijke reizen pakken zelfstandigen zonder personeel (zzp’ers) het liefst de auto, ook wanneer ze een afspraak hebben binnen hun eigen woonplaats. Dat blijkt uit de landelijke ZZP Enquête van MultiTankCard, marktleider op het gebied van mobiliteitspassen. Het openbaar vervoer kom... Lees meer