Met meer dan 37400 bedrijven de grootste automotive bedrijvengids. Alle bedrijven die affiniteit hebben met deze branche op een unieke website. Snel en eenvoudig navigeren en in drie stappen resultaat. Altijd vinden wat je zoekt!          Automotive4all.nl. Meer heeft u niet nodig!

Rubrieken

Hoe werkt zoeken binnen de "Rubrieken"


Stap 1
- Klik op één van de Rubrieken bijvoorbeeld "Autobedrijven".
Een nieuwe pagina met subrubrieken wordt weergegeven om uw zoekopdracht te verfijnen (zie foto hieronder)
Stap 2
- Klik op één van de subrubrieken en vink een categorie aan.
               U kunt uw zoekopdracht verfijnen door meerdere categorieën in verschillende subrubrieken aan te vinken. (zie foto hieronder)

Bij elke categorie die u aanvinkt verschijnt automatisch de adressenlijst van de bedrijven die aan uw zoekopdracht voldoen.
(zie foto hieronder)


Stap 3
- Klik op een bedrijfsnaam en u vindt alle gegevens en informatie over dit bedrijf. (Zie foto heironder)
 
Direct zoeken op
Wilt u niet op rubrieken zoeken dan kunt u ook in één van de lege velden direct zoeken op trefwoord, plaats, provincie of postcode.
Deze velden vindt u bovenaan de pagina. (Zie foto hieronder)Uitleg

Onder de aandacht

Stokvis kiest Robinair aircomachines

Gepubliceerd op: 23-07-2013


Equipmentleverancier Stokvis Equipment (Deventer) heeft een distributieovereenkomst getekend met Robinair, fabrikant van aircoserviceapparatuur. De stap is opvallend omdat Stokvis al de beschikking heeft over de lijn van Dometic-Waeco.

De keuze voor Robinair past in de strategie van Stokvis, zegt directeur Arian van den Berg: "Volgens ons ligt het zwaartepunt van de markt de komende jaren bij de nieuwe investeringen in machines voor het nieuwe koelmiddel R1234yf. Dat betekent automatisch dat de focus bij het merkgebonden kanaal zal liggen. Die markt lag voor ons met Waeco niet open, omdat zij de OE-markt rechtstreeks bedienen."

De keuze voor Robinair, dat via moedermaatschappij SPX, tot het Bosch-concern behoort, betekent dan ook geen breuk met Waeco benadrukt Van den Berg: "Voor de onafhankelijke aftermarkt blijven wij gewoon Waeco voeren. Met Robinair krijgen we echter de beschikking over een lijn waarmee we beide markten kunnen bedienen."

De controverse rondom het nieuwe koelmiddel R1234yf is voor Stokvis geen argument: "Het nieuwe gas is steeds meer aanwezig op auto's in het wagenpark, denk aan een Opel Adam of Mokka en aan de jongste Kia's en Hyundai's. Voor de merkorganisaties geldt dan dat ze het moeten kunnen servicen. R134a gaat eruit, dat is wettelijk zo bepaald. Komend jaar zal de vraag naar R1234yf-aircomachines echt op gang komen."

Bron: Aftersalesmagazine.nl

Data-integratie en automatisering hoog op agenda van marketeers

21-09-2017IJSSELSTEIN – De integratie van data vormt de grootste uitdaging op marketinggebied binnen het Nederlandse bedrijfsleven. Dit blijkt uit onderzoek van data-driven marketingbureau 2bMore. Met name retailers, uitgeverijen en media- en evenementenbureaus namen deel aan het onderzoek. Het data-driven marketingbureau uit IJsselstein ondervroeg in de ... Lees meer

RotaLED Compact: robuuste LED flitslamp zorgt voor een sterk waarschuwingseffect

21-09-2017HELLA introduceert nieuwe LED flitslampen voor landbouw- en bouwmachines evenals gemeentelijke voertuigen RotaLED Compact is tot nu toe de laagst geprijsde LED flitslamp binnen het HELLA-assortiment Nieuwegein, September 2017. De licht- en elektronica-expert HELLA introduceert de RotaLED Compact, de LED-opvolger van de bestaande halogeen zwaaila... Lees meer

Imbema Rhiwa Schuurtechniek introduceert de Mirka DEOS elektrische vlakschuurmachine

21-09-2017De Mirka DEOS is een compacte en zeer lichte elektrische vlakschuurmachine met 3 mm uitslag. Deze vlakschuurmachine heeft een krachtige borstelloze motor met laag trillingsniveau waardoor er eenvoudig en snel een mooi schuurresultaat behaald kan worden. Schuren van reparatieplekken Met de nieuwe Mirka DEOS elektrische vlakschuurmachine kunnen pl... Lees meer

Overlander breidt hefbruggen met Mercedes fabriekshomologatie uit

29-08-2017Overlander BV uit Zeewolde, al ruim 30 jaar een vertrouwd adres voor werkplaatsinrichting levert al enkele jaren Ravaglioli hefbruggen met een Mercedes Benz fabriekshomologatie. Mercedes Benz stelt specifieke presentatie eisen aan apparatuur waar kwaliteit hoog in het vaandel moet staan. De nieuwe reeks Ravaglioli hefbruggen bestaande uit 2-kolo... Lees meer